inSPORTline

inSPORTline Chairolee Massagestol

999 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Massagestolen inSPORTline Chairolee får stela muskler av slappna av bekvämt hemma eller på kontoret. Massagestolen har tre massageprogram, med två runda massagehuvuden som arbetar antingen på nedre delen av ryggen, övre delen av ryggen eller alla muskler i ryggen. Massagehuvudena har en värmefunktion som ger en mycket behaglig termisk massage. Den har också en avslappnande vibrationsfunktion som kan justeras till tre olika intensiteter. inSPORTline-massagestolen ger lyx i vardagen och erbjuder enkelt avkopplande stunder hemma.

Massagestolen inSPORTline Chairolee är enkel att använda. Strömkabeln kopplas in i uttaget och massageprogrammet väljs med hjälp av den lättanvända fjärrkontrollen. Massagestolen har en ficka för fjärrkontrollen, så att du inte behöver hålla den i handen under massagen. Ett bekvämt nackstödet som medföljer kan fästas på stolen, som hjälper användaren att ha en rak och avslappnad hållning under massagen. Massagestolen kan fällas ihop för förvaring eller transport i ett litet utrymme.

Teknisk information:

2 massagehuvuden med värme
Fjärrkontroll som är lätt att använda
Nätström (220 V)
3 massageprogram: helmassage, nedre rygg, övre rygg
3 nivåer av vibrationsintensitet på stolen
Uppvärmd massage
Vibrationer och uppvärmning kan avaktiveras
Strömmen stängs automatiskt av efter 15 minuter
Material: syntetiskt läder/textil (mer ventilerande)
Sätets mått: 39 x 35 cm
Ryggstödets mått: 70 x 39 cm (nedre delen)/30 cm (övre delen)
Vikt: 2,8 kg

Beställ en avkopplande massagestol till ett bra pris från Sportproffsen nu!


inSPORTline Chairolee Massagestol finns i kategorin Kroppsvård & Hälsa. inSPORTline är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…