inSPORTline

inSPORTline Verge Ryggsträckare

2 490 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

inSPORTline Verge Ryggsträckare hjälper till att hålla ryggen spänstig och diskarna nöjda!

Ryggsträckaren är ett effektivt hjälpmedel för att sträcka ut och avlasta musklerna och ryggraden. Ryggsträckaren lämpar sig för traktionsbehandling av länd-, bröst- och halsryggen och kan även användas för att träna bålens muskulatur. Den terapeutiska effekten av ryggsträckaren baseras på tyngdkraften, och med en lämplig lutningsvinkel minskar belastningen på ryggrad och mellankotskivor.

inSPORTline Verge är ett ryggträningsredskap som är utvecklat för att förebygga och lindra besvär i ryggradsområdet. Vårt moderna levnadssätt innebär till stor del att vi sitter och står i samma ställning under lång tid, och denna fysiska ansträngning av samma del av kroppen leder lätt till överansträngning och olika smärttillstånd. Sådana smärttillstånd och överbelastningar kan elimineras genom att kroppen placeras upp och ner i den naturligaste positionen. Ryggsträckaren kan vändas kontrollerat så att huvudet ligger neråt mot golvet. I den ställningen släpper spänningen i musklerna, vilket är nyttigt för hela kroppen. Om du använder ryggsträckaren regelbundet kan du bli av med olika typer av spänningstillstånd. inSPORTline Verge ryggsträckare rekommenderas av både massörer och rehabiliteringsläkare. Bekvämt ryggstöd och slitstark ram
Bekvämt och mjukt ryggstöd med 4 cm tjock stoppning. Stoppningen är mjuk och tillverkad av hållbara material. Ytan är klädd med syntetiskt läder, vilket garanterar lång livslängd och enkelt underhåll. Den 3,5 cm tjocka ramen erbjuder maximal stabilitet och hållbarhet med en viktgräns på 120 kg.

Nyttan med ryggsträckare: Vitaliserar mellankotskivorna Gör ryggen avslappnad Förbättrar hjärncirkulationen Metabolismen och blodcirkulationen förbättras Musklerna slappnar av Återhämtning Förebyggande och behandling av ryggsmärtor Lindrar muskelspänningar Förbättrar blodcirkulationen Hjälper till att lindra spänningar i kotor och leder
Teknisk beskrivning: Hållbar stålram Ramprofil: 3,5 cm Vadderat ryggstöd och nackstöd Ovansida av syntetiskt läder Stoppningstjocklek: 4 cm Justerbar vridvinkel med säkerhetsbälte Rullar stabiliserar fötterna Halkfria fotkuddar på fotstöden Specialbeläggning skyddar ramen från olika repor och skavsår Vikmekanism Maximal användarhöjd: 195 cm Mått: längd 150 cm x bredd 65 cm x höjd 150 cm Viktgräns: 100 kg Vikt: 20 kg Lämplig för regelbundet hemmabruk

Skaffa ditt eget redskap för ryggrehabilitering och avslappning från Sportproffsen nu InSPORTline Verge Ryggsträckare hjälper till att hålla ryggen spänstig och diskarna nöjda!


Det finns inga vetenskapliga indikationer på hälsoeffekter. Men det betyder inte att avlastning genom att hänga upp och ner inte är ett effektivt hjälpmedel för många typer av smärta och för att lösa upp muskelspänningar. Det är åtminstone ett sätt att komma ifrån vardagens press. Ryggsträckaren kan användas för att behandla besvär som är orsakade av arbete, idrott och rehabilitering. Ryggsträckaren bör användas i närvaro av en medhjälpare.


inSPORTline Verge Ryggsträckare finns i kategorin Fitness & Pilates. inSPORTline är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Fitness & Pilates