Master Fitness

Master XT12 Power Rack

8 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Denna robusta Master XT12 Power Rack skivstångställning är ren lycka i stål för din hemmaträning!

Detta högklassiga och robusta powerrack är tillverkat av en 60 x 60 mm ram som tillåter en maximal belastning på upp till 270 kg. Passar också bra för användning tillsammans med en bänk, till exempel för bänkpress och axelpress. Det integrerade chinsräcket är böjt på sidorna, vilket möjliggör flera olika grepp för chin-ups.
J-krokarna och säkerhetsarmarna har ett nylonhölje som skyddar skivstången från repor och dämpar ljudet från träningen. Säkerhetsarmarna har ett patenterat magnetiskt låssystem. I skivstångställningen ingår J-krokar och säkerhetsarmar.

Stället passar för användning med skivstänger med ett innermått på 1 300 mm. Tack vare sin konstruktion är XT12 mycket robust även vid tung användning och behöver inte bultas fast i golvet.

Teknisk information:


Ramrör: 60 × 60 mm
Längd: 1 300 mm
Bredd: 1 200 mm
Höjd 2 150 mm
Maximal belastning: 270 kg
Maximal belastning på chinsräcket 115 kg
2 x J-krokar och 2 x säkerhetsarmar ingår.
Vikt 78 kg

(OBS: Skivstänger säljs separat.)

Beställ den robusta och kraftfulla Master XT12 Power Rack skivstångställningen från Sportproffsen nu och njut av träningsglädjen!

Master XT12 Power Rack finns i kategorin Skivstångsställningar. Master Fitness är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Styrketräning