Sveltus

Sveltus Kettlebell med vinylbeläggning 20 kg

1 100 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Sveltus Kettlebell 20 kg är en ergonomiskt designad kettlebell med vinylbeläggning som ger ett utmärkt grepp och känsla vid träning.

Hjälper till att bygga upp musklerna i hela kroppen. Kan användas i hemmet eller på gruppträning och gym. Med en kettlebell har man ett bättre grepp när man tränar än med en hantel. Med den här kettlebellen kan du variera olika övningar som exempelvis marklyft, svängande övningar och balansträning med olika balansövningar och på så sätt också stärka de djupa coremusklerna och stärka rygg- och magmusklerna. Kettlebellsen har vinylbeläggning för att skydda golvet. Kettlebells är ett utmärkt verktyg för att träna hela kroppen nästan var som helst, vilket gör den till ett utmärkt val för både hemmet och gymmet.

Du kan göra tiotals olika övningar med en kettlebell, men bara några få grundövningar räcker för att träna musklerna effektivt. Kettlebellträningens effektivitet bygger på rörelsernas funktionella karaktär, då flera muskelgrupper arbetar samtidigt.

Sveltus vinylbelagda kettlebells finns i:

4 kg gul
8 kg orange
12 kg grön

Teknisk information:


Vikt: 20 kg
Beläggning: vinyl
Stålhandtag

Beställ en vinylbelagd kettlebell för mångsidig träning från Sportproffsen nu!

Sveltus Kettlebell med vinylbeläggning 20 kg finns i kategorin Kettlebells. Sveltus är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Kettlebells